Previous
Next

Levensboom met Triquetra (125)

€ 17,50
Inclusief belasting

"Een hanger bomvol met Symboliek"

Op voorraad
Referentie 2000000143194 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

De combinatie tussen de Levensboom en de Triquetra zorgt voor Verbondenheid met de Drie-Eenheid in het Leven. Wil je meer in Balans komen met wat er om je heen gebeurt? Dan is deze hanger geschikt voor jou! 

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van de Levensboom met daarin de Triquetra verwerkt. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte (met oogje) - 29 mm
Breedte - 20 mm
Tara productnummer -35516

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De levensbloem, bloem des levens of Flower of Life is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van al het leven in het universum. 

De triquetra is een middeleeuws symbool, waarvan de Latijnse naam ‘driehoekig’ betekent. De drie-eenheid kan om verschillende dingen gaan: moeder, maagd en vrouwleven, dood en wedergeboorte; en aarde, lucht en water. De cirkel benadrukt de eenheid van de gehele combinatie met de drie elementen, een verbinding die niet gebroken kan worden: het oneindige en de eeuwigheid.