Previous
Next

Bodhiblad klein (70)

€ 8,50
Inclusief belasting

"Opperste Kennis, Verlichting, Ontwaking"

Niet op voorraad
Referentie 2000000141275 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Men zegt dat Siddhartha Gautama de Verlichting bereikte terwijl hij onder de Bodhi-Boom zat te Mediteren. Misschien werkt deze Zilveren Hanger ook wel heel Verlichtend bij jouw Meditatie. En anders ziet hij er in ieder geval prachtig uit!

WAT IS HET?
Een zilveren hangertje in de vorm van een Bodhi-blaadje.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 25mm
Breedte - 9mm
Tara productnummer - 30273

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De bodhiboom, ook wel 'banyan' genaamd, is een heilige boom voor boeddhisten. Onder deze boom bereikte Gautama Boeddha, de geestelijk leraar en stichter van het boeddhisme, 'Bodhi' (opperste kennis, verlichting, ontwaking). Siddhartha Gautama bereikte het Boeddhaschap terwijl hij al zittend aan het mediteren was onder deze boom. Daarom wordt de bodhiboom 'de boom der ontwaking' beschouwd als heilig en staat het symbool voor het bereiken van verlichting.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)