Previous
Next

Aum / Ohm met turkoois (33)

€ 14,95
Inclusief belasting

"Ohmmmmmmm......"

Op voorraad
Referentie 2000000138725 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Een zacht gebrom, soms haast meer een diepe zucht.. Zo klinkt Ohm, de oerklank die vaak bij meditaties wordt toegepast. Misschien doe je dat zelf ook wel eens, of heb je het een ander horen doen. Die diepe, brommende, meditatieve klank zuivert de geest, en deze hanger draagt daar nog verder aan bij. 

WAT IS HET?
Een Zilveren Hanger in de vorm van het Ohm-Symbool met een achtergrond van Turkoois.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver 
Materiaal details - turkoois
Lengte (met oogje) - 28mm
Breedte - 18 mm 
Tara productnummer - 3039T

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Turkoois is een beschermende, geneeskrachtige steen. Het werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Het is ook een mooie steen voor op reis, die beschermt tegen ongelukken en andere narigheid. Ohm (ook wel geschreven als Om of Aum) is een lettergreep/klank die symbool staat voor de beleving van het oneindige, het kosmisch bewustzijn. Het wordt gezien als de oerkreet. 
Het Ohm-teken vertegenwoordigt de geest van de verlichting, met als effect het zuiveren en stabiliseren van de geest. De Ohm klank wordt veel gebruikt bij meditaties; constante herhaling leidt tot een diepe meditatie. Ook vormt de Ohm-klank vaak het begin van bepaalde mantra's, zoals "Ohm Mani Padme Hum."