Previous
Next

Aum / Ohm (20)

€ 11,50
Inclusief belasting

"Ohmmmmmmm......"

Op voorraad
Referentie 2000000132792 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Een zacht gebrom, soms haast meer een diepe zucht.. Zo klinkt Ohm, de oerklank die vaak bij meditaties wordt toegepast. Misschien doe je dat zelf ook wel eens, of heb je het een ander horen doen. Die diepe, brommende, meditatieve klank zuivert de geest, en deze hanger draagt daar nog verder aan bij. 

WAT IS HET?
Een Zilveren Hanger in de vorm van het Ohm-Symbool.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver 
Lengte (met oogje) - 20mm
Breedte - 13 mm 
Tara productnummer - 30370

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Ohm (ook wel geschreven als Om of Aum) is een lettergreep/klank die symbool staat voor de beleving van het oneindige, het kosmisch bewustzijn. Het wordt gezien als de oerkreet. Het Ohm-teken vertegenwoordigt de geest van de verlichting, met als effect het zuiveren en stabiliseren van de geest. 
De Ohm klank wordt veel gebruikt bij meditatiesconstante herhaling leidt tot een diepe meditatie. Ook vormt de Ohm-klank vaak het begin van bepaalde mantra's, zoals "Ohm Mani Padme Hum".
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)