Previous
Next

Maansteen in lotus (A11)

€ 21,50
Inclusief belasting

'Het Perfecte Cadeau voor elke Vrouw'


Op voorraad
Referentie 2000000144115 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Deze bijzondere combinatie staat voor een nieuw begin (de lotus) vanuit je eigen intuïtie (maansteen). De helderheid en vrouwelijkheid van de lotus samen met de kalmerende, vrouwelijke energie van de maansteen maakt de steen perfect voor elke vrouw. 

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van de lotus met daarin maansteen. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - maansteen
Lengte inclusief oogje - 33mm
Breedte - 17mm
Tara productnummer - 3036ms

TOELICHTING

Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De lotus is misschien wel een van de mooiste symbolen die onze winkel kent. Naast het feit dat een lotusbloem prachtig is om te zien, heeft hij binnen het boeddhisme ook een hele belangrijke betekenis. De lotus groeit namelijk uit de modder, waardoor je zou verwachten dat het ook een modderig bloempje zou zijn.. Maar de lotus is juist prachtig licht en helder van kleur! Binnen het boeddhisme is dit een metafoor voor de verlichting, maar daarbuiten kan je het ook opvatten als "Uit wat voor achtergrond je ook komt, je kan altijd uitgroeien tot iets moois". 

De lotusbloem staat symbool voor een nieuw begin, puur- en zuiverheid, en het zelfreinigende vermogen. De lotus groeit uit de modder maar blijft toch blank van kleur, wat voor veel mensen de betekenis draagt dat er altijd mooie dingen kunnen voortkomen uit moeilijke of ‘lelijke’ achtergronden. Dit veelgebruikte symbool belichaamt binnen het boeddhisme het idee dat mensen moeten betrachten net zo te worden als een lotus: De modder is het menselijk bestaan, de zuivere bloem symboliseert verlichting. 

Regenboog maansteen staat in contact met de maan. Het versterkt de intuïtie en de vrouwelijke energieën. Bovendien werkt de steen kalmerend op het gevoelsleven.