Previous
Next

Armband elastisch amethist/bergkristal met levensbloem (AB-S53)

€ 8,95
Inclusief belasting

"Wiskunde, Geometrie en Spiritualiteit komen samen in de Flower of Life"

Op voorraad
Referentie 723553771915 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Niet alleen een mooi sieraad om te zien, maar ook eentje die perfect is voor spirituele groei. Voel de verbondenheid met het universum!

WAT IS HET?
Dit is een elastische Armband met ronde kralen van Amethist en Bergkristal. Er zit een zilverkleurig Bedeltje aan in de vorm van een Levensbloem.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - amethist en bergkristal
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S53 / 12608

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

De levensbloem, bloem des levens of flower of life is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van al het leven in het universum.

De bergkristal is een zuiverende en geneeskrachtige steen. Hij laat energie stromen en versterkt de werking van andere stenen.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfvertrouwen én zelfinzicht, en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.