Previous
Next

Armband elastisch bergkristal met lotus (AB-S56)

€ 8,95
Inclusief belasting

"Puur, Zuiver, én Elegant"

Op voorraad
Referentie 121605018626 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

De meest zuiverende energie voel je bij dit sieraad - de combinatie van de lotus met de bergkristal is zo puur en fijn!

WAT IS HET?
Dit is een elastische Armband met ronde kralen van Bergkristal. Er zit een zilverkleurig Bedeltje aan in de vorm van een Lotusbloem.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - bergkristal
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S56 / 12220

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

De bergkristal is een zuiverende en geneeskrachtige steen. Hij laat energie stromen en versterkt de werking van andere stenen.

De lotusbloem staat symbool voor een nieuw begin, puur- en zuiverheid, en het zelfreinigende vermogen. De lotus groeit uit de modder, wat voor veel mensen de betekenis draagt dat er altijd mooie dingen kunnen voortkomen uit moeilijke of ‘lelijke’ achtergronden.