Previous
Next

Armband elastisch tijgeroog/rutielkwarts met olifantje (AB-S60)

€ 8,99
Inclusief belasting

"You never Walk Alone"


Op voorraad
Referentie 419807935287 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Deze lieve olifant loop met je mee op je levenspad. Hij zal je voorzien van kracht en wijsheid. Heeft hij zijn slurf omhoog? Dan heb je ook nog kans op een hoop geluk! 

WAT IS HET?
Dit is een elastische Armband met ronde kralen van Tijgeroog en Rutielkwarts. Er zit een zilverkleurig Bedeltje aan in de vorm van een Olifant.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - tijgeroog en rutielkwarts
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S60 / 12601

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Tijgeroog helpt om doelen te bereiken en stimuleert heldere intenties en concentratie. Hiernaast heeft het een positieve werking bij astma-gerelateerde klachten. 

Rutielkwarts bestaat uit een heldere kwarts met hele dunne staafjes geelgouden rutielsteen erin. Deze combinatie is zowel opbeurend als kalmerend. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Fijne steen voor mensen met depressieve gevoelens.

De olifant staat symbool voor kracht, trouw, goede herinnering, geduld en verstandigheid. Het wordt gezien als een heel wijs dier. Daarnaast brengt een olifant met de slurf omhoog geluk (als de slurf omlaag hangt, wordt gezegd dat het geluk er weer uitloopt).