Previous
Next

Armband elastisch granaat/rozekwarts met hartje (AB-S50)

€ 8,99
Inclusief belasting

"Energie, (wils)kracht, zelfvertrouwen, levensvreugde én liefde... Wat wil je nog meer?"

Op voorraad
Referentie 867416759286 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Doordat deze steentjes niet alleen liefde uitstralen, maar ook levensvreugde en optimisme, zal deze stenencombinatie ervoor zorgen dat je de schoonheid ziet in alles om je heen! 

WAT IS HET?
Dit is een elastische Armband met ronde kralen van Rozekwarts en (Rode) Granaat. Er zit een zilverkleurig Bedeltje aan in de vorm van een Hartje.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - rozekwarts en granaat
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S50 / 12600

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

(Rode) granaat geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang.

Het hartje staat, net als de rozekwarts, symbool voor liefde.