Previous
Next

Armband elastisch lapis lazuli/rutielkwarts met Ganesha (AB-S61)

€ 12,00
Inclusief belasting

"Wát een Fijne, Spirituele Stenen!"

Op voorraad
Referentie 680600796702 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Deze armband bevat een superspirituele combinatie van stenen, én roept de wijsheid en kennis van Ganesha aan. Ganesha is een god uit het Hindoeïsme met een Olifantenhoofd, die onder andere de obstakels op je pad wegneemt.

WAT IS HET?
Dit is een elastische armband met ronde kralen van lapis lazuli en rutielkwarts. Er zit een zilverkleurig bedeltje aan in de vorm van Hindoe-god Ganesha.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - lapis lazuli en rutielkwarts
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S61 / 12606

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Lapis Lazuli is meestal heel donkerblauw of blauwpaars en kan daarnaast witte en grijze strepen of vlekken hebben. Qua kleur lijkt hij soms een beetje op de Sodaliet, maar de Lapis Lazuli heeft een veel diepere kleur. Soms zit de steen zelfs vergroeid met wat kleine stukjes Pyriet, waardoor het lijkt alsof er gouden glitters in zitten!

Lapis Lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

De kwarts in Rutielkwarts kan kleurloos, bruin of grijsachtig en geel of paars van kleur zijn. Het is doorschijnend, en je kan er kleine bruinrode vezeltjes van de Rutiel in zien zitten. 

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Het werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt bij bijvoorbeeld depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel bevordert deze steen groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven.

De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen door te grote spanningsopbouw zoals het geval kan zijn bij impotentie en premature ejaculatie. Rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en cellulaire regeneratie en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis). Tenslotte zorgt het voor een rechte lichaamshouding.

Ganesha is herkenbaar aan zijn olifantenhoofd, gebroken slagtand, dikke buik en vier armen. Het is de zoon van Parvati en Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, maar bijvoorbeeld ook specifiek van de letterkunde. Hij wordt aangeroepen bij de start van een reis, nieuwe onderneming of feest omdat hij alle problemen en obstakels op je pad opruimt.