Previous
Next

Armband elastisch labradoriet/witte agaat met ohm-teken (AB-S57)

€ 8,95
Inclusief belasting

"De Labradoriet is voor veel mensen al een Favoriete Steen, maar in combinatie met de Witte Agaat is 'ie extra Bijzonder!"

Op voorraad
Referentie 352676073428 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Mooi hè, die kleurcombinatie? Heel simpel, maar toch heel stijlvol - en het past bij vrijwel iedere outfit! Bovendien hebben de stenen ook nog eens een prachtige betekenis.

WAT IS HET?
Dit is een elastische Armband met ronde kralen van Labradoriet en Witte Agaat. Er zit een zilverkleurig bedeltje aan in de vorm van het Ohm-teken.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - labradoriet en witte agaat
Materiaal details - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S57 / 12609

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Ohm (ook wel geschreven als Om of Aum) is een lettergreep/klank die symbool staat voor de beleving van het oneindige, het kosmisch bewustzijn. Het wordt gezien als de oerkreet.

De labradoriet is sterk aurabeschermend, wat betekent dat hij je helpt om goed bij jezelf te blijven als je bijvoorbeeld snel overprikkeld raakt of de energieën en emoties van andere mensen overneemt. Daarnaast helpt hij bij veranderingen en versterkt hij je intuïtie.

De (witte) agaat is een aardende en kalmerende steen en geeft je een stabiele, nuchtere houding. Hij brengt balans in lichaam, ziel en geest en bevordert rationeel en logisch denken. Het is ook een mooie steen tijdens de zwangerschap, voor zowel moeder als kind.