Previous
Next

Aqua Chalcedoon Kraaltjes GP Armband (C1)

€ 14,99
Inclusief belasting

'Be Creative'

Op voorraad
Referentie 2000000149509 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Je creativiteit krijgt een boost met deze prachtige, helderblauwe aqua chalcedoon! Daarnaast werkt dit steentje superfijn voor de communicatie en staat 'ie in verbinding met je keelchakra.

WAT IS HET?
Een Goudkleurige armband met Kraaltjes van Aqua Chalcedoon. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal armband - zilver
Materiaal detail - aqua chalcedoon
Lengte - 17+3.5cm
Tara productnummer - 5925ACG

TOELICHTING
Dit armbandje is van echt zilver met een dun laagje goud. Wanneer je deze veel draagt en/of oppoetst kan de armband terug verkleuren naar zilver.  

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.