Previous
Next

Armband elastisch angeliet/bergkristal met engelvleugels (AB-S58)

€ 11,50
Inclusief belasting

"You are an Angel!"

Op voorraad
Referentie 316401501558 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

Deze stijlvolle armband staat in contact met de Engelen en straalt hele pure, zuivere en zelfs geneeskrachtige Energie uit. Niet alleen prachtig om te zien dus, maar ook nog eens heel bijzonder qua betekenis!

WAT IS HET?
Dit is een elastische armband met ronde kralen van angeliet en bergkristal. Er zit een zilverkleurig bedeltje aan in de vorm van engelenvleugels.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - angeliet en bergkristal
Materiaal bedeltje - zinklegering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - AB-S58 / 12630

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Je kan er natuurlijk zelf van maken wat je wilt, maar voor veel mensen staat dit bedeltje symbool voor een engelenvleugel. Engelen brengen bescherming en goede raad. Maar ook voor vogelliefhebbers is dit natuurlijk een hartstikke mooi sieraad!

Vogels of vogelvleugels staan voor vrijheid, dat je altijd je eigen pad kan kiezen, maar ook weg kan en mag vliegen uit situaties die niet goed voelen.

De angeliet werkt beschermend en kalmerend. Hij bevordert innerlijke vrede, verbondenheid en empathie en helpt je eerlijk te zijn. De bergkristal is een zuiverende en geneeskrachtige steen. Hij laat energie stromen en versterkt de werking van andere stenen.

Engelenvleugels staan symbool voor bescherming, dat er altijd iemand voor je uitkijkt. De vleugels vormen samen een hart, dat voor liefde staat. Dat kan toch iedereen gebruiken?