Witte Salie Smudge XL. 5228

€ 11,50
Inclusief belasting

"Voor je Zuiveringsceremonie of Ritueel"

Op voorraad
Referentie 3807967028569 Categorie Witte salie, Heilig Hout en smudge-sticks

Omschrijving

Deze witte salie is wild geplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens.

WAT IS HET?
Een smudge stick van gedroogde Witte Salie.

PRODUCTKENMERKEN:
Gewicht - 120 gram
Voormaat - 23 X 5 cm.
Oorsprong– Witte Salie uit de bergen van Californië 

TOELICHTING:
Witte Salie of White Sage wordt ook wel Indianenwierook genoemd. Je kunt Witte Salie gebruiken bij reinigingsrituelen zoals zweethutten en healings en om je huis of alleen een kamer/ruimte te reinigen, maar ook edelstenen, sieraden en andere voorwerpen kunnen gereinigd worden met de salie. De ongewenste energieë
n verdwijnen met de rook van de salie.

Je kan Salie ook als speciaal cadeautje aan iemand geven want de Noord Amerikaanse indianen geloven dat het krijgen van witte salie een zegen is. 


GEBRUIKSAANWIJZING:
Je steekt de bovenkant van de stick aan en zodra het brand blaas je het uit zodat het gaat gloeien. Nu komt er veel rook vrij waarmee je gaat zuiveren. Let erop dat je een schaaltje zoals bijvoorbeeld een Abalone schelp bij de hand hebt wat je onder de stick kunt houden omdat er vonkjes vanaf kunnen vallen.
Eerst de aura reinigen, vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte.
Soms moet je het tussentijds weer opnieuw aansteken.
Om restjes van de salie te verbranden kun je kooltjes gebruiken. Je laat dan het kootjes gloeien en legt daar de restjes van de salie op.  
Na het branden raden wij aan het huis goed te luchten. En eventueel een ontspannende wierook te branden zoals Nag Champa