Previous
Next

Zakje gedroogde Witte Salie (25gr)

"Voor je Zuiveringsceremonie of Ritueel"
Referentie 969142486105 Categorie Witte salie, Heilig Hout en smudge-sticks

Omschrijving

Deze witte salie is wild geplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens.

WAT IS HET?
Een zakje met gedroogde Witte Salie.

PRODUCTKENMERKEN:
Gewicht - 25 gram
Oorsprong– Witte Salie uit de bergen van Californië 

TOELICHTING:
Je kunt Witte Salie gebruiken bij reinigingsrituelen zoals zweethutten en healings en om je huis of alleen een kamer/ruimte te reinigen, maar ook edelstenen, sieraden en andere voorwerpen kunnen gereinigd worden met de salie. De ongewenste energieë
n verdwijnen met de rook van de salie.


GEBRUIKSAANWIJZING:
De witte salie wordt gebrand in een wierook schaal of liever in een Abalone schelp om de vier elementen compleet te maken. (Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht, salie=aarde)
Je steekt een paar blaadjes aan en zodra het brand blaas je het uit zodat het gaat gloeien. Nu komt er veel rook vrij waarmee je gaat zuiveren.
Eerst de aura reinigen, vervolgens de hoeken van het vertrek, daarna de hele ruimte.
Soms moet je het tussentijds weer opnieuw aansteken.
Om restjes van de salie te verbranden kun je kooltjes gebruiken. Je laat dan het kootjes gloeien en legt daar de restjes van de salie op.  
Na het branden raden wij aan het huis goed te luchten. En eventueel een ontspannende wierook te branden zoals Nag Champa