Abalone schelp

Breng de vier elementen bij elkaar in een reinigingsritueel! De schelp symboliseert water, witte salie voor aarde, een zwanenveer voor lucht en natuurlijk het branden van de salie als vuur. Door het samenbrengen van de elementen wordt de zuiverende werking versterkt. 

Referentie 358183542702 Categorie Witte salie, Heilig Hout en smudge-sticks

Omschrijving

Prachtig om in zo'n mooie schelp je salie of Palo Santo hout te branden. Ook mooi om je stenen in te ont- en opladen.

WAT IS HET?
Natuurlijke Abalone schelp.

PRODUCTKENMERKEN:
Gewicht - 250 gram
Maat - 12 x 16 cm
Vindplaats – Nieuw Zeeland

TOELICHTING:
Een Abaloneschelp of Paua shell is geschikt om salie of andere kruiden in te branden. Er zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. De Abalone schelp vertegenwoordigt het Water als je met de elementen wilt werken.(Schelp=water, aansteken=vuur, rook=lucht, salie=aarde). Abalone schelpen worden ook gebruikt als "bad" gevuld met bergkristal om edelstenen weer op te laden of met hematiet om edelstenen weer te ont-laden. Bontgekleurd met een prachtige parelmoerglans wordt het ook wel regenboog Abalone genoemd. Het parelmoer, zo gelooft men in verschillende culturen, zou het boze oog/kwade krachten afwenden en wordt om die reden op pasgeboren baby's gelegd om ze te beschermen tegen de gevaren van hun nieuwe bestaan.


GEBRUIKSAANWIJZING:
De Abalone schelp kan heet worden en bij zware oververhitting barsten. Brand de Palo Santo/Witte Salie daarom niet al te lang. Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de Abalone op te leggen. Je kan ook handschoenen gebruiken. Ventileer na gebruik weer goed de ruimte.

Voor meer informatie over het gebruik van witte salie of Palo Santo, klik hier