Heilig Hout / Palo Santo

€ 5,99
Inclusief belasting

"Het zuiveringshout uit Zuid- Amerika"

Op voorraad
Referentie 8718503730110 Categorie Witte salie, Heilig Hout en smudge-sticks

Omschrijving

Heerlijk zoete geur om je huis te zuiveren of gewoon omdat het lekker ruikt. Sommigen vinden het lekkerder dan de meer bekende witte Salie om je huis energetisch te reinigen.

WAT IS HET?
Een zakje met 5 Palo Santo stokjes

PRODUCTKENMERKEN:
Hoeveelheid - 5 stokjes
Gewicht - 25 gram
Brandduur - 25 minuten
Lengte – 5 cm.
Materiaal – Palo Santo Hout 
Merk – Jiri & Friends

TOELICHTING:
Palo Santo betekent 'heilig hout', en het is de Spaanse naam voor Bursera graveolens. Deze boom groeit in de Zuid-Amerikaanse Gran Chaco regio (noord-Argentinië, Paraguay, Bolivia en de Braziliaanse Mato Grosso).
Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke verassend sterke zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen zoals bijvoorbeeld ayahuasca ceremoniën, rituelen, genezings- en zuiveringssessies en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt.