Edelstenensetje voor op reis

€ 29,99
Inclusief belasting

Alle onderdelen van dit setje staan symbool voor bescherming en geluk onderweg, én ze zijn klein genoeg om mee te nemen. Leuk als cadeau voor iemand die gaat reizen, maar ook als je zelf op vakantie gaat, gaat emigreren, of voor je werk een tijdje weg bent van huis, kan je dit setje meenemen als een soort talisman. Goede reis!

Niet op voorraad
Referentie 2906694511076 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

ONLINE ONLY - NIET VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Dit setje is onderdeel van ons eigen merk, bijTARA. Je vindt meer van onze exclusieve producten op shop.bijTARA.nl

Dit gehele pakketje wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het heel geschikt is als cadeautje voor een ander óf voor jezelf. Ook krijg je er een linnen zakje bij om de stenen in te bewaren, en een briefje waar alle betekenissen nog eens op staan. Zo kan je thuis altijd nog eens controleren wat elk steentje ook alweer voor je doet.

Werking van de stenen

Elke steen heeft zijn eigen werking. De stenen in deze set zijn specifiek uitgezocht zodat ze elkaar mooi aanvullen (en je kan ze dus ook goed met elkaar combineren), maar ze doen toch allemaal weer nét iets anders. De werkingen van elke losse steen vind je hieronder.

Onyx

Maakt doelgericht en geeft moed. Beschermt tegen letsel, ongevallen en andere narigheid.

Turkoois

Werkt sterk beschermend en helpt je altijd de juiste weg te vinden.

Jade

Trekt voorspoed, welvaart en succes aan. Beschermt tegen ongevallen en brengt geluk.

Andere reisbeschermers

Behalve steentjes zitten er nog een klein boeddhabeeldje en een zilveren hangertje in dit setje. Deze hebben ook allebei een belangrijke betekenis en worden specifiek gemaakt voor op reis. Het beeldje kan je in je tas of koffer bewaren, en het hangertje kan ofwel om je nek, ofwel aan bijvoorbeeld een sleutelhanger. Het is maar net wat jij het handigst vindt.

Christoffel

De Christelijke beschermheilige van de reis, die je onderweg zal bijstaan en begeleiden.

Reisboeddha

De rijstkorrel binnenin dit beeldje symboliseert dat je onderweg altijd genoeg te eten zal hebben.

Over trommelstenen

Alle stenen in deze set zijn getrommeld. Dit betekent dat ze niet per stuk geslepen hoeven te worden, maar toch mooi glad zijn. Gladde stenen zijn fijner om bijvoorbeeld in je broekzak te dragen, dan ruwe brokjes. Toch kan het soms zijn dat er kleine oneffenheden in de steen zitten. Dat is helemaal niet erg. De stenen behouden gewoon hun werking.

Stenen reinigen

Vaak wordt aangeraden om edelstenen ongeveer eens per maand te reinigen. Dit doe je omdat de stenen vaak veel energie opnemen of juist afgeven, en dan als het ware uitgeput kunnen raken. Na een reiniging is hij weer helemaal opgeladen en heeft de werking weer een boost gekregen. Een reinigingsritueel bestaat meestal uit het eerst ontladen en daarna weer opnieuw opladen van je steen, maar het is niet altijd nodig om beide stappen toe te passen. Zelf voel je meestal het beste aan wat jouw steen nu nodig heeft.

Voorbeelden voor het ontladen van je edelsteen zijn: Onder stromend water, in de aarde, met behulp van salie of andere reinigende wierook, of met behulp van ontladende stenen zoals hematiet.

Je steen opnieuw opladen kan bijvoorbeeld in het licht van de volle maan, in warm zonlicht of met behulp van opladende stenen zoals bergkristal en seleniet.

Niet elke steen kan even goed tegen water of zonlicht. Bij twijfel kan je je steen dus beter op een andere manier reinigen.