Edelstenensetje voor een nieuwe start

€ 29,99
Inclusief belasting

In dit setje vind je de perfecte symbolen die jou of een geliefde kunnen bijstaan bij een nieuw begin. Of het nou gaat om een nieuwe stap in je leven, een nieuwe onderneming, een nieuwe relatie, een nieuw huis… Deze steentjes kunnen bij al die zaken helpen. Je kan zelf kiezen of je ze liever bij je draagt, of bijvoorbeeld ergens in huis neerlegt. Laat het oude los en omarm deze nieuwe stap!

Niet op voorraad
Referentie 3829164304109 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

ONLINE ONLY - NIET VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Dit setje is onderdeel van ons eigen merk, bijTARA. Je vindt meer van onze exclusieve producten op shop.bijTARA.nl

Dit gehele pakketje wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het heel geschikt is als cadeautje voor een ander óf voor jezelf. Ook krijg je er een linnen zakje bij om de stenen in te bewaren, én een briefje waar alle betekenissen nog eens op staan. Zo kan je thuis altijd nog eens controleren wat elk steentje ook alweer voor je doet.

Werking van de stenen

Elke steen heeft zijn eigen werking. De stenen in deze set zijn specifiek uitgezocht zodat ze elkaar mooi aanvullen (en je kan ze dus ook goed met elkaar combineren), maar ze doen toch allemaal weer nét iets anders. De werkingen van elke losse steen vind je hieronder.

Mosagaat

Dé steen voor een nieuw begin. Hij brengt balans en zorgt dat je je op je plek voelt.

Lepidoliet

Bevordert persoonlijke groei, inzicht, concentratie en helpt bij het maken van beslissingen.

Tijgerijzer (een mix van tijgeroog, hematiet en jaspis)

Helpt bij veranderingen en nieuwe impulsen, en helpt bij het loslaten van oude zaken.

Chalcedoon

Bevordert creativiteit en communicatie, helpt je om originele nieuwe ideeën te bedenken.

Andere symbolen

Behalve steentjes vind je in dit setje nog een klein metalen beeldje van Ganesha, te herkennen aan zijn olifantenkop.

Ganesha

Hindoe-God die obstakels van je pad verwijdert en helpt bij het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Over trommelstenen

Alle stenen in deze set zijn getrommeld. Dit betekent dat ze niet per stuk geslepen hoeven te worden, maar toch mooi glad zijn. Gladde stenen zijn fijner om bijvoorbeeld in je broekzak te dragen, dan ruwe brokjes. Toch kan het soms zijn dat er kleine oneffenheden in de steen zitten. Dat is helemaal niet erg. De stenen behouden gewoon hun werking.

Stenen reinigen

Vaak wordt aangeraden om edelstenen ongeveer eens per maand te reinigen. Dit doe je omdat de stenen vaak veel energie opnemen of juist afgeven, en dan als het ware uitgeput kunnen raken. Na een reiniging is hij weer helemaal opgeladen en heeft de werking weer een boost gekregen. Een reinigingsritueel bestaat meestal uit het eerst ontladen en daarna weer opnieuw opladen van je steen, maar het is niet altijd nodig om beide stappen toe te passen. Zelf voel je meestal het beste aan wat jouw steen nu nodig heeft.

Voorbeelden voor het ontladen van je edelsteen zijn: Onder stromend water, in de aarde, met behulp van salie of andere reinigende wierook, of met behulp van ontladende stenen zoals hematiet.

Je steen opnieuw opladen kan bijvoorbeeld in het licht van de volle maan, in warm zonlicht of met behulp van opladende stenen zoals bergkristal en seleniet.

Niet elke steen kan even goed tegen water of zonlicht. Bij twijfel kan je je steen dus beter op een andere manier reinigen.