Edelstenensetje voor genezing

€ 29,99
Inclusief belasting

Om het herstel na ziekte, operatie, verwonding of mentale klachten iets minder zwaar te maken, is het fijn om iemand een lief cadeautje te kunnen geven. Een hart onder de riem, en dan wel met een passende betekenis natuurlijk. De stenen in dit setje zijn specifiek uitgezocht op hun symboliek. Je kan ze bij je dragen of gewoon in huis neerleggen, dat is aan jou. Een spoedig herstel gewenst!

Op voorraad
Referentie 6321696537439 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

ONLINE ONLY - NIET VERKRIJGBAAR IN ONZE FYSIEKE WINKEL

Dit setje is onderdeel van ons eigen merk, bijTARA. Je vindt meer van onze exclusieve producten op shop.bijTARA.nl

Dit gehele pakketje wordt geleverd in een mooi doosje, waardoor het heel geschikt is als cadeautje voor een ander óf voor jezelf. Ook krijg je er een linnen zakje bij om de stenen in te bewaren, en een briefje waar alle betekenissen nog eens op staan. Zo kan je thuis altijd nog eens controleren wat elk steentje ook alweer voor je doet.

Werking van de stenen

Elke steen heeft zijn eigen werking. De stenen in deze set zijn specifiek uitgezocht zodat ze elkaar mooi aanvullen (en je kan ze dus ook goed met elkaar combineren), maar ze doen toch allemaal weer nét iets anders. De werkingen van elke losse steen vind je hieronder.

Houd er rekening mee dat de werking van stenen niet bewezen is. Raadpleeg bij fysieke of mentale klachten altijd een arts.

Red Healer (Hematoïdekwarts)

Wordt ingezet bij allerlei soorten healings. Ondersteunt het lichaam en werkt zuiverend.

Rhodoniet

Werkt stabiliserend na een hevige mentale of fysieke shock.

Aventurijn

Groene aventurijn bevordert geleidelijk herstel van lichaam en geest.

Bergkristal

Werkt sterk reinigend, zuiverend en ontgiftend. Brengt het lichaam in balans.

Andere genezers

Behalve steentjes zit er ook een klein beeldje in dit setje. Dit is Hotei, maar hier in Nederland staat hij ook wel bekend als de Chinese Boeddha.

Chinese Boeddha (Hotei)

Voelt je behoeftes aan. Schenkt geluk, voorspoed, rijkdom en gezondheid.

Over trommelstenen

Alle stenen in deze set zijn getrommeld. Dit betekent dat ze niet per stuk geslepen hoeven te worden, maar toch mooi glad zijn. Gladde stenen zijn fijner om bijvoorbeeld in je broekzak te dragen, dan ruwe brokjes. Toch kan het soms zijn dat er kleine oneffenheden in de steen zitten. Dat is helemaal niet erg. De stenen behouden gewoon hun werking.

Stenen reinigen

Vaak wordt aangeraden om edelstenen ongeveer eens per maand te reinigen. Dit doe je omdat de stenen vaak veel energie opnemen of juist afgeven, en dan als het ware uitgeput kunnen raken. Na een reiniging is hij weer helemaal opgeladen en heeft de werking weer een boost gekregen. Een reinigingsritueel bestaat meestal uit het eerst ontladen en daarna weer opnieuw opladen van je steen, maar het is niet altijd nodig om beide stappen toe te passen. Zelf voel je meestal het beste aan wat jouw steen nu nodig heeft.

Voorbeelden voor het ontladen van je edelsteen zijn: Onder stromend water, in de aarde, met behulp van salie of andere reinigende wierook, of met behulp van ontladende stenen zoals hematiet.

Je steen opnieuw opladen kan bijvoorbeeld in het licht van de volle maan, in warm zonlicht of met behulp van opladende stenen zoals bergkristal en seleniet.

Niet elke steen kan even goed tegen water of zonlicht. Bij twijfel kan je je steen dus beter op een andere manier reinigen.