Previous
Next

Barnsteen/Amber - trommelsteen

€ 7,50
Inclusief belasting

Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het lichaam. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar ook geeft het zelfvertrouwen.

Op voorraad
Referentie 851241571729 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Met deze steen heb je een echt stukje geschiedenis in handen! Barnsteen (soms ook amber genoemd) is namelijk versteend dennenhars, dat al miljoenen jaren oud is. 

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje versteende dennenhars, oftewel barnsteen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - barnsteen
Doorsnede - ongeveer 1 tot 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Barnsteen is een krachtige reinigende steen (zowel fysiek als energetisch) die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de steen neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit. 

Barnsteen wordt vaak ingezet tegen pijnklachten, en vooral bij kindjes die voor het eerst tandjes krijgen en daardoor pijn hebben. Je kan bijvoorbeeld een stukje barnsteen onder het bedje leggen, maar er bestaan ook specifieke baby-armbandjes van barnsteen.