De wijsheid van het universum - orakelkaarten - Salerno, T.

€ 32,50
Inclusief belasting

"Alle Wijsheid uit het Hele Universum in Één Kaartenset"

Op voorraad
Referentie 9789044735680 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Echte wijsheid is het licht (en de liefde) in je ziel. Wijsheid is zowel persoonlijk als universeel. Overal en nergens. 

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 39 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 39
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 173 x 127 x 34 mm
Gewicht - 470 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044735680

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje vindt u de betekenis van alle kaarten, zodat u uzelf en anderen dagelijks readings kunt geven. Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakra-legging u helpen om de energie van een persoon of relatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot u spreken!