Het Sterrenlicht Orakel - orakelkaarten

€ 26,95
Inclusief belasting

"Herinneringen uit de Kosmos"

Op voorraad
Referentie 9789085082415 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Voel jij je soms alsof je niet op aarde thuis hoort? Alsof je herinneringen hebt aan verre uithoeken van het universum? Misschien ben jij dan wel een Sterrenlicht, of Sterrenziel.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 53 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 53
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 142 × 100 × 48 mm
Gewicht - 390 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082415

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.


Heb je altijd naar huis verlangd zonder echt te weten wat dit betekent? Dan heb je waarschijnlijk de ziel van een ‘ster’ en ben je dus een Sterrenlicht. Deze kaarten helpen je je gevoelens onder woorden te brengen, en brengen je weer in contact met het universum en herinneren je eraan wie je echt bent.

De voorstellingen en teksten op de kaarten zijn gemaakt om Sterrenlichten te helpen de dingen als mens te ervaren, en je hoeft geen Sterrenlicht te zijn, of je hieraan verwant te voelen, om het deck te gebruiken. De kaarten zijn gemaakt voor alle wezens die in het mysterie van de menselijke ervaring zijn geïnteresseerd. Het is mijn diepste wens dat ze je steunen en je herinneren aan wat je vanbinnen voelt, en duidelijk hoort wat je ziel je influistert en deze fluisteringen vol overgave in daden omzet.

Deze set is gemaakt door Rebecca Campbell, die ook de Verlicht Je Geest orakelkaarten heeft gemaakt. De twee sets vormen een mooie aanvulling op elkaar.