Previous
Next

Emotional healing - (boek en kaartenset) - Green, N (laatste)

€ 32,50
Inclusief belasting

"Vredige Emoties"


Op voorraad
Referentie 9789044746853 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Leer hoe je je emoties kunt reguleren, hoe je negatieve uitingen omzet in positieve uitingen, en hoe je kan genieten van alle aspecten van het leven!

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 40 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 40
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 172 x 125 x 34 mm
Gewicht - 431 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044746853

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Leer met deze unieke kaartenset je emoties te beheersen en negatieve gevoelens in positieve te veranderen. Door de bijzondere kaarten te leggen in een 'helende driehoek' kun je meer zelfkennis krijgen, blokkades opheffen en psychische wonden genezen. Gebruik de kaarten als bron van kracht en creativiteit en om problemen in alle aspecten van je leven aan te pakken - waaronder relaties, gezondheid en carrière. Zo breng je je geest, lichaam en ziel in balans en vind je de weg naar een gezonder, gelukkiger jij.