Boodschappen van de dieren - orakelkaarten

€ 26,95
Inclusief belasting

"Wat is Jouw Krachtdier?"

Op voorraad
Referentie 9789085082392 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Elk dier heeft een eigen betekenis, energie of symboliek. Deze kaartenset helpt je om uit te zoeken welk dier bij jou (of bij dit specifieke moment in jouw leven) past!

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 68 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 68
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 138 × 100 × 52 mm
Gewicht - 600 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082392

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen 
uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven – dat we allemaal één zijn, onderling verbonden aan elk ander levend wezen op deze aarde in een gedeeld bewustzijn. Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel.

Elk van de 68 kaarten uit dit prachtig geïllustreerde deck staat voor de hogere zielskracht van een uniek dier, insect, vis of vogel. Zij dragen allen hun eigen archetypische symboliek en betekenis, met als achterliggende boodschap een diepe en tijdloze waarheid. Met hulp van intuïtief grootmeester en orakel expert Colette Baron-Reid, kun je nu jouw verbinding met Spirit herstellen en versterken. Samen creëren jullie een nieuwe realiteit ten dienste van al het leven op aarde.