Previous
Next

Mala met Agila Hout (M36)

€ 8,99
Inclusief belasting

"Meditatie-Hulpstuk of Sieraad? Het kan Allebei!"

Op voorraad
Referentie 8719172839210 Categorie Mala's / gebedsketting

Omschrijving

Deze mala is multifunctioneel: Je kan hem als ketting of armband dragen, maar ook gebruiken tijdens je meditaties en het opzeggen van mantra's.

WAT IS HET?
Dit is een Elastische Mala met Kralen van Agila Hout.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - agila hout. 
Formaat kralen - Xcm
Aantal kralen - 108
Tara productnummer - M36/2494
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Een Mala is een Tibetaanse gebedsketting van 108 kralen. 108 is een heilig getal. Als je de losse cijfers bij elkaar optelt (1+0+8), kom je uit op het getal 9. Dit is het getal van de voltooiing.

Mala’s worden vaak gebruikt om mantra’s te tellen tijdens een meditatie. Een mantra is een herhaald woord of geluid dat je tijdens het mediteren helpt bij je concentratie. Om tijdens een meditatie je mantra’s te tellen, drapeer je de Mala over je middelvinger of ringvinger (liever niet over je wijsvinger, want deze staat voor het ego). Nadat je een mantra hebt gereciteerd, gebruik je je duim om één kraal door te schuiven.

De eerste kraal die je bij een meditatie gebruikt, is altijd de kraal links van de moederkraal. Het hele proces van rondgaan langs de Mala en het opnieuw bereiken van de moederkraal betekent ‘tijd nemen voor reflectie’. De Moederkraal bevat meestal een kwastje, touwtje of veertje, of is groter dan de andere kralen. Zo kan je deze altijd herkennen!

Buiten meditaties om, kan de mala als sieraad gedragen worden. Omdat deze mala op elastiek is geregen, kan hij ook als armband dienen.