Previous
Next

Mala met Sandelhout (M6)

€ 29,99
Inclusief belasting

"Sandelhout Helpt je bij je Spirituele Proces"

Op voorraad
Referentie 8718969176347 Categorie Mala's / gebedsketting

Omschrijving

Omdat sandelhout helpt bij het openen van je Kruinchakra, bevordert het je Spiritualiteit en Inzicht, wat tijdens een Meditatie extra inspirerend kan zijn!

WAT IS HET?
Dit is een Mala met 108 Kralen van Sandelhout (Sandalwood) en een Geel Kwastje.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - sandelhout
Formaat kralen - 0,8cm
Aantal kralen - 108
Gewicht - ca. 27 gram
Tara productnummer - M6/2391
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Een Mala is een Tibetaanse gebedsketting van 108 kralen. 108 is een heilig getal. Als je de losse cijfers bij elkaar optelt (1+0+8), kom je uit op het getal 9. Dit is het getal van de voltooiing.

Mala’s worden vaak gebruikt om mantra’s te tellen tijdens een meditatie. Een mantra is een herhaald woord of geluid dat je tijdens het mediteren helpt bij je concentratie. Om tijdens een meditatie je mantra’s te tellen, drapeer je de Mala over je middelvinger of ringvinger (liever niet over je wijsvinger, want deze staat voor het ego). Nadat je een mantra hebt gereciteerd, gebruik je je duim om één kraal door te schuiven.

De eerste kraal die je bij een meditatie gebruikt, is altijd de kraal links van de moederkraal. Het hele proces van rondgaan langs de Mala en het opnieuw bereiken van de moederkraal betekent ‘tijd nemen voor reflectie’. De Moederkraal bevat meestal een kwastje, touwtje of veertje, of is groter dan de andere kralen. Zo kan je deze altijd herkennen!

Buiten meditaties om, kan de mala als sieraad gedragen worden. 

De zachte, aardse energie van sandelhout werkt beschermend, reinigend en helend. Sandelhout opent het hart en de kruin en stimuleert hierdoor compassie, universele liefde, spiritueel bewustzijn en spirituele ontwikkeling.