Previous
Next

Ring Labradoriet gekruld- Zilver R136

€ 35,99
Inclusief belasting

Labradoriet is een sterk beschermende steen, die ervoor zorgt dat je bij je eigen energie kan blijven.

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Labradoriet is een sterk beschermende steen, die ervoor zorgt dat je bij je eigen energie kan blijven. Als jij bijvoorbeeld snel overprikkeld raakt of de emoties van andere mensen overneemt, helpt Labradoriet je daarvoor af te schermen. Ook versterkt deze mooie steen je intuïtie, waardoor je je eigen instinct beter leert vertrouwen. 

WAT IS HET?

Een zilveren ring met Labradoriet.

PRODUCTKENMERKEN

Materiaal ring - echt zilver

Materiaal detail - Labradoriet

TOELICHTING

Deze ring is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Ook als je snel andermans emoties overneemt of overprikkeld raakt, helpt de Labradoriet je om bij jezelf te blijven. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.