Previous
Next

Maansteen ring krullen - Zilver R54

€ 22,50
Inclusief belasting

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

WAT IS HET?
Een zilveren ring met Maansteen

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Maansteen

TOELICHTING
Deze mooie ovale ring met zilveren krullen is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Een Natuurlijke Maansteen is parelachtig wit, roze, grijs, geel tot blauw met soms een parelmoerglans. Let op! Er zijn ook andere stenen die soms 'maansteen' genoemd worden, maar die er iets anders uitzien. De Regenboogmaansteen is bijvoorbeeld altijd wit met een blauwe glans, en is eigenlijk familie van de Labradoriet.

Maansteen is een natuurproduct, elk steentje is uniek! Dat betekent dat het Maansteentje in de ring anders is dan die op de foto.