Previous
Next

Oorbel met Maansteen - Zilver 9844M

€ 32,50
Inclusief belasting

Zilveren oorbellen met Maansteen.

Maansteen heeft een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en bij het herinneren van dromen.

Op voorraad
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

WAT IS HET?
Een zilveren oorbel met Maansteen

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal oorbel - echt zilver
Materiaal detail - Maansteen

TOELICHTING
Deze mooie oorbellen zijn van echt zilver gemaakt. In de loop der tijd kunnen de oorbellen iets donkerder worden, maar dan kan je ze altijd opnieuw oppoetsen.
De Natuurlijke Maansteen is parelachtig wit, roze, grijs, geel tot blauw met soms een parelmoerglans. Let op! Er zijn ook andere stenen die soms 'maansteen' genoemd worden, maar die er iets anders uitzien. De Regenboogmaansteen is bijvoorbeeld altijd wit met een blauwe glans, en is eigenlijk familie van de Labradoriet.

Maansteen is een natuurproduct, elk steentje is uniek! Dat betekent dat het Maansteentje in de ring anders is dan die op de foto.