Previous
Next

Oorbel met Lapis Lazuli - Zilver 9844B

€ 32,50
Inclusief belasting

Zilveren oorbellen met Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. 

Op voorraad
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Lapis Lazuli is een fijne steen voor iedereen op een spiritueel pad, maar ook heel mooi voor mensen die nieuwe vriendschappen willen opbouwen. De Lapis werkt namelijk supergoed op je keelchakra en bevordert daarmee je communicatie-skills en helpt je om je gevoelens te uiten, en om makkelijker nieuwe relaties met mensen aan te gaan.

WAT IS HET?
Zilveren oorbellen met Lapis Lazuli.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal oorbel - Echt zilver
Materiaal detail - Lapis Lazuli

TOELICHTING
Lapis Lazuli is meestal heel donkerblauw of blauwpaars en kan daarnaast witte en grijze strepen of vlekken hebben. Qua kleur lijkt hij soms een beetje op de Sodaliet, maar de Lapis Lazuli heeft een veel diepere kleur. Soms zit de steen zelfs vergroeid met wat kleine stukjes Pyriet, waardoor het lijkt alsof er gouden glitters in zitten!

Lapis Lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.