Previous
Next

Ring Keltische met Onyx- Zilver R11

€ 24,99
Inclusief belasting

Sierlijke  Zilveren ring met Onyx.

Onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. Stimuleert logica, concentratie en analytisch denken.

Onyx helpt je je doelen te bereiken en werkt beschermend.

Maat
Product is beschikbaar met verschillende opties
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Onyx kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. Daarnaast is het een steen die veel wordt meegenomen op reis, ter bescherming.

WAT IS HET?
Een zilveren ring met Onyx

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Onyx

TOELICHTING
Deze mooie ring is van echt zilver gemaakt. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.