Previous
Next

Ring met Smaragd - Zilver R75

€ 17,50
Inclusief belasting

Sierlijke  Zilveren ring met Smaragd.

Smaragd werk op het hart chakra en stimuleert liefde, openheid, en positiviteit.

Maakt doelgericht en alert, en bevordert geestelijke groei.

Maat
Product is beschikbaar met verschillende opties
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Smaragd is heldergroen van kleur (je kent vast de term 'smaragdgroen' wel), met een glasachtige glans. Het is een relatief zeldzame steen, geliefd om zijn diepe kleur.

Smaragd activeert het hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid. Hierdoor heeft het een positieve werking op relaties, vriendschappen en samenwerkingen in groepen. Het bevordert geestelijke groei en helpt bij het overwinnen van tegenslagen.

WAT IS HET?
Een zilveren ring met Smaragd

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Smaragd

TOELICHTING
Deze mooie ring is van echt zilver gemaakt. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Smaragd is een natuurproduct, elk steentje is uniek! Dat betekent dat het kan zijn dat de steen in de ring anders is dan die op de foto.