Previous
Next

Zon met Maansteen (87)

€ 19,99
Inclusief belasting

"You are my Sunshine, my only Sunshine"


Op voorraad
Referentie 2000000133324 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

- Tijdelijk verlaagd in prijs: Van €17,50 voor €12,50 tijdens de lockdown - 

Dit hangertje combineert de warme, 'mannelijke' kracht van de zon met de vloeiende, 'vrouwelijke' kracht van de maan. Samen brengen ze dit sieraad perfect in balans.

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van een Zon met een detail van Maansteen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - maansteen
Lengte inclusief oogje - 25mm
Breedte - 17mm
Tara productnummer - 30587

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De Zon brengt warmte, licht en leven en symboliseert een nieuw begin. Ook staat de zon voor genieten, een vrolijk karakter, een goed humeur, levensvreugde en optimisme. Hij kan gebruikt worden bij een nieuw begin, het afsluiten van een moeilijke periode en met een frisse, optimistische blik vooruitkijken. 

Maansteen is een steentje vol vrouwelijke energie, die de intuïtie versterkt. Er is een sterke band met de maan en de cycli die door de maan beïnvloed worden (zoals eb en vloed, maar ook de maandelijkse cyclus). De Maansteen wordt daardoor ook veel verbonden aan vruchtbaarheid en moederschap.