Previous
Next

Engelenveren (113)

€ 11,50
Inclusief belasting

"You are an Angel"

Op voorraad
Referentie 2000000136721 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Je kan er natuurlijk zelf van maken wat je wilt, maar voor veel mensen staat deze veer symbool voor engelenvleugels. Engelen brengen bescherming en goede raad. Maar ook voor vogelliefhebbers is dit natuurlijk een hartstikke mooi hangertje!

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van twee Veren.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 35mm
Breedte - 9mm
Tara productnummer - 33403

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Vogels of vogelvleugels staan voor vrijheid, dat je altijd je eigen pad kan kiezen, maar ook weg kan en mag vliegen uit situaties die niet goed voelen.

Engelenvleugels staan symbool voor bescherming, dat er altijd iemand voor je uitkijkt. De vleugels vormen samen een hart, dat voor liefde staat. 

In verschillende religies treden engelen (welke geslachtloos zijn), op als bediendes of beschermers van de mens, maar gewoonlijk als boodschappers van God, en beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. In de christelijke traditie verkondigde de aartsengel Gabriël aan de Maagd Maria dat ze de Messias ter wereld zou brengen. Volgens de islam zou Mohammed de Koran van de aartsengel Djibril ontvangen hebben met de opdracht deze van buiten te leren. 
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)