Previous
Next

Yin Yang 20mm (44)

€ 18,50
Inclusief belasting

"Alles is in Balans"

Op voorraad
Referentie 2000000132990 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Wie kent ze niet, de zwarte en witte golfjes die Yin en Yang voorstellen? In dit sieraad is het symbool ook zwart/wit, met een achtergrondje van zilver. Dit zilveren deel ligt dan tegen de huid aan, terwijl de zwart/witte voorkant zichtbaar blijft. Fijn voor mensen die niet alle materialen goed kunnen verdragen!

WAT IS HET?
Een klein zilveren hangertje van Yin en Yang.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 29mm
Breedte - 20mm
Tara productnummer - 30007

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De eenheid van Yin en Yang symboliseert twee tegengestelde krachten. Yin wordt geassocieerd met duisternis, water en het vrouwelijke; Yang met licht, activiteit en het mannelijke. De twee krachten zijn van elkaar afhankelijk om zich te kunnen ontwikkelen; de ene kan nooit zonder de andere. Ze houden elkaar in balans. Dit symbool is onder andere erg belangrijk binnen het Taoïsme.