Previous
Next

Gelukssteen - Vissen

€ 5,99
Inclusief belasting

"Geef je Zelfvertrouwen een Boost!"

Op voorraad
Referentie 2000000151953 Categorie Hangers - Sterrenbeeld

Omschrijving

De Amethist past heel goed bij mensen met het sterrenbeeld Vissen (Pisces).

Deze stukjes Amethist zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Amethist met een zilverkleurig oogje aan een zwart waxkoordje. Dit geheel zit in in een plastic verpakking, samen met een kaartje waar een korte beschrijving van de steen op staat.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - amethist
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte hangertje inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Materiaal koordje - waxkoord (zwart)
Lengte koordje - ±90cm; zelf op de gewenste lengte vast te knopen
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger wordt verkocht met een zwart waxkoordje dat je zelf op de gewenste lengte kan vastknopen, maar het is ook mogelijk om het hangertje aan een zilveren kettinkje te dragen. Heel soms kan het gebeuren dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Amethist stimuleert intuïtie, spirituele groei en inzicht. Het geeft ook zelfvertrouwen en helpt bij hoofdpijn en slapeloosheid. 

De Amethist is de geboortesteen voor mensen met het sterrenbeeld Vissen (geboren tussen 20 februari en 20 maart). Kernwoorden die bij de Vissen passen, zijn o.a. rustig, gelaten, op zichzelf, koudbloedig, niet gedreven door hartstocht, geduldig en vooruitplannend. Met de Amethist worden deze kenmerken in balans gehouden.