Previous
Next

Gelukssteen - Waterman

€ 5,99
Inclusief belasting

"Blijf in Balans"

Op voorraad
Referentie 2000000151946 Categorie Hangers - Sterrenbeeld

Omschrijving

De Amazoniet past heel goed bij mensen met het sterrenbeeld Waterman (Aquarius).

Deze stukjes Amazoniet zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Amazoniet met een zilverkleurig oogje aan een zwart waxkoordje. Dit geheel zit in in een plastic verpakking, samen met een kaartje waar een korte beschrijving van de steen op staat.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - amazoniet
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte hangertje inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Materiaal koordje - waxkoord (zwart)
Lengte koordje - ±90cm; zelf op de gewenste lengte vast te knopen
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger wordt verkocht met een zwart waxkoordje dat je zelf op de gewenste lengte kan vastknopen, maar het is ook mogelijk om het hangertje aan een zilveren kettinkje te dragen. Heel soms kan het gebeuren dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Amazoniet werkt probleemoplossend, verdrijft negatieve energie en brengt balans in je leven. Het versterkt ook de vrije wil.  

De Amazoniet is de geboortesteen voor mensen met het sterrenbeeld waterman (geboren tussen 21 januari en 19 februari). Kernwoorden die bij de waterman passen, zijn o.a. actief, productief, grappig, uithoudingsvermogen, trouw, zorgeloos, opportunistisch, excentriek, trots en gevoelig. Met de Amazoniet worden deze kenmerken in balans gehouden.