Previous
Next

Gelukssteen - Boogschutter

€ 5,99
Inclusief belasting

"Love Yourself!"

Op voorraad
Referentie 2000000152042 Categorie Hangers - Sterrenbeeld

Omschrijving

De Sodaliet past heel goed bij mensen met het sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius).

Deze stukjes Sodaliet zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Sodaliet met een zilverkleurig oogje aan een zwart waxkoordje. Dit geheel zit in in een plastic verpakking, samen met een kaartje waar een korte beschrijving van de steen op staat.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - sodaliet
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte hangertje inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Materiaal koordje - waxkoord (zwart)
Lengte koordje - ±90cm; zelf op de gewenste lengte vast te knopen
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger wordt verkocht met een zwart waxkoordje dat je zelf op de gewenste lengte kan vastknopen, maar het is ook mogelijk om het hangertje aan een zilveren kettinkje te dragen. Heel soms kan het gebeuren dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Sodaliet is meestal donkerblauw, maar kan ook grijze en witte vlekken hebben. Soms lijkt het op een iets minder diepgekleurde variant van de Lapis Lazuli, hoewel de werking echt anders is.

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.

De Sodaliet is de geboortesteen voor mensen met het sterrenbeeld Boogschutter (geboren tussen 22 november en 21 december). Kernwoorden die bij de boogschutter passen, zijn o.a. verbonden met de natuur, doelgericht, gevoelig, nadenkend, rustig, nauwgezet, avontuurlijk, zakelijk. Met de Sodaliet worden deze kenmerken in balans gehouden.