Previous
Next

Gelukssteen - Ram

€ 5,99
Inclusief belasting

"Sta in je Kracht!"

Op voorraad
Referentie 2000000151960 Categorie Hangers - Sterrenbeeld

Omschrijving

De Jaspis past heel goed bij mensen met het sterrenbeeld Ram (Aries).

Deze stukjes Rode Jaspis zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Rode Jaspis met een zilverkleurig oogje aan een zwart waxkoordje. Dit geheel zit in in een plastic verpakking, samen met een kaartje waar een korte beschrijving van de steen op staat.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - jaspis (rood)
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte hangertje inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Materiaal koordje - waxkoord (zwart)
Lengte koordje - ±90cm; zelf op de gewenste lengte vast te knopen
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger wordt verkocht met een zwart waxkoordje dat je zelf op de gewenste lengte kan vastknopen, maar het is ook mogelijk om het hangertje aan een zilveren kettinkje te dragen. Heel soms kan het gebeuren dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Jaspis bestaat in heel veel verschillende soorten. Zo heb je rode jaspis, jaspis breccie, gele jaspis, oceaanjaspiszebra-jaspis, landschapsjaspis, dalmatiër-jaspis, mokaietheliotroop... en ga zo maar door. Al deze steensoorten zijn als het ware familie van elkaar! Je kan vaak herkennen dat het een jaspis-soort is, doordat het een vrij matte en ondoorzichtige steen is.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Naast de algemene eigenschappen werken Jaspis Breccie en Rode Jaspis aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze jaspis-soorten hebben een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.

De Jaspis is de geboortesteen voor mensen met het sterrenbeeld Ram (geboren tussen 21 maart en 20 april). Kernwoorden die bij de Ram passen, zijn o.a. doelgericht, optimistisch, verstandig, contactvriendelijk, zuinig, slim, doelgericht, rechtlijnig en eerlijk. Met de Jaspis worden deze kenmerken in balans gehouden.