Previous
Next

Hanger Blauwe Kwarts

€ 2,50
Inclusief belasting

"Wees maar niet Bang"

Op voorraad
Referentie 971441540455 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Dit is de meest effectieve steen tegen angsten of stress. Daarom wordt hij vaak gebruikt door mensen die door een moeilijke periode gaan of iets naars hebben meegemaakt.

Deze stukjes Blauwe Kwarts zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Blauwe Kwarts aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - blauwe kwarts
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Naast een sterke bescherming tegen angsten, trauma of stress, is de blauwe kwarts een steentje dat heel hoopgevend werkt en creativiteit bevordert. Zo helpt hij je niet alleen om minder last te hebben van nare emoties, maar ook juist met een frisse en optimistische blik vooruit te kijken!