Previous
Next

Hanger Granaat (groen)

€ 4,50
Inclusief belasting

"Crisissituatie? Ik help je eruit!"

Op voorraad
Referentie 860459924775 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Heb je een moeilijke periode in je leven en is het lastig om daar weer uit te komen? Deze steen kan je steunen.

Deze stukjes Granaat zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Groene Granaat aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - granaat (groen)
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 1 á 1,5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

De Granaat kan rood, bruin, oranje, groen en zwart van kleur zijn. Onze granaat-hangertjes zijn vaak iets kleiner dan onze andere edelsteenhangers (we weten eerlijk gezegd niet hoe dat komt, zo worden ze geleverd) en zijn daardoor net een tikje subtieler.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd.

Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.