Previous
Next

Hanger Robijn

€ 11,00
Inclusief belasting

"Activeert het Hartchakra"

Op voorraad
Referentie 580885374437 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Het Hartchakra staat natuurlijk voor liefde, en dat is dan ook één van de dingen waar dit steentje goed voor is.

Deze stukjes Robijn zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Robijn aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - robijn
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Een vrij zeldzame paarsachtige tot rode steen. Omdat de mooiste, helderste stukjes vaak gereserveerd worden voor in dure sieraden, blijven vaak de wat donkerdere stukjes over voor dit soort hangertjes. Niks mis mee natuurlijk, want ze zijn nog steeds prachtig én hebben een hele prettige werking.

Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend. De steen activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen te stellen.