Previous
Next

Yogamat Lotus Pro donkergroen/groen (942ldg)

€ 45,00
Inclusief belasting

"Onze Favoriete Yogamat!"

Niet op voorraad
Referentie 4250367936894 Categorie Yogamatten

Omschrijving

Niet alleen voor Yoga, maar voor allerlei soorten oefeningen en gymnastiek kan het fijn zijn om een yogamat in huis te hebben. Zachter en comfortabeler dan de vloer, maar met nog steeds prima ondersteuning én anti-slip materiaal! 

WAT IS HET?
Een Yogamat van twee laagjes TPE.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - TPE (Thermoplastisch Elastomeerschuim)
Gewicht - 1,1kg
Afmetingen - 183 x 60 cm
Dikte - 6 mm
Tara productnummer - 942Ldg
Verkrijgbaar in diverse kleuren

TOELICHTING
De Lotus Pro yogamatten zijn de favoriete yogamatten van Team Tara-Boeddha! Ze zijn lekker dik en zacht, maar toch stevig. Ze bieden ontzettend veel grip, dus je zal niet snel uitglijden. Zowel voor liggende en zittende, als staande houdingen is deze mat ideaal!

Het is voor beginners misschien niet hun eerste keuze (het mag natuurlijk wel, maar je kan eventueel ook naar een Asana yogamat kijken; die hebben een iets vriendelijker prijsje). Maar voor (yoga)studio's en ander intensief gebruik zijn deze matten zeer geschikt. 

De Lotus Pro yogamat is gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal TPE (thermoplastisch elastomeerschuim). Dit materiaal is 100% recyclebaar, hygiënisch, vrij van latex, rubber en PVC en daarom ook geschikt voor mensen met allergieën. Bevat geen giftige weekmakers, zware metalen of AZO-kleurstoffen

De mat kan voorzichtig in de wasmachine op 30°C, maar kan beter niet gecentrifugeerd worden en mag niet in de droger. Je kan hem ook af en toe afnemen met een vochtige doek.

Let er bij deze yogamatten op dat ze niet goed tegen zonlicht kunnen! Daar worden ze glad van. Berg ze dus altijd opgerold op, en op een donkere plek in huis.