Previous
Next

Yogamat Rishikesh blauw (YRAB)

€ 34,00
Inclusief belasting

"Voor een Stevige Ondergrond"

Lengte
Op voorraad
Referentie 2000000114811 Categorie Yogamatten

Omschrijving

Niet alleen voor Yoga, maar voor allerlei soorten oefeningen en gymnastiek kan het fijn zijn om een yogamat in huis te hebben. Zachter en comfortabeler dan de vloer, maar met nog steeds prima ondersteuning én anti-slip materiaal! 

WAT IS HET?
Een Yogamat van Anti-Slip PVC.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - PVC
Gewicht - ca. 1,75 kilo
Breedte - 60 cm
Lengte - 183 cm / 200 cm
Dikte - 4,5 mm
Tara productnummer - YRAB / YRABL
Wordt geleverd met twee rubberen banden
Verkrijgbaar in diverse kleuren

TOELICHTING
De Rishikesh Premium yogamatten zijn ons meest verkochte model. Zowel voor thuisgebruik als in een yogastudio is deze mat ontzettend fijn. Hij is van PVC gemaakt en biedt goede grip en werkt schokabsorberend, waardoor hij zelfs voor wat intensere soorten yoga of oefeningen heel geschikt is. 

Omdat de mat niet heel dik is, kan hij makkelijk worden opgerold en meegenomen. Er worden twee rubberen banden bijgeleverd voor het oprollen van de mat.

Als de mat een beetje vochtig wordt, bijvoorbeeld door transpiratie, kan de mat hier een stuk gladder van worden omdat hij het vocht niet opneemt. Dit vormt dan een laagje op de mat, waarop je kan uitglijden.

De mat kan voorzichtig in de wasmachine op 30°C, maar kan beter niet gecentrifugeerd worden en mag niet in de droger. Je kan hem ook af en toe afnemen met een vochtige doek.