Previous
Next

Yogamat Ganges blauw/aqua (940BA)

€ 28,99
Inclusief belasting

"De Ideale Basis voor jouw Yogasessie"

Op voorraad
Referentie 2000000128542 Categorie Yogamatten

Omschrijving

Niet alleen voor Yoga, maar voor allerlei soorten oefeningen en gymnastiek kan het fijn zijn om een yogamat in huis te hebben. Zachter en comfortabeler dan de vloer, maar met nog steeds prima ondersteuning én anti-slip materiaal! 

WAT IS HET?
Een Yogamat van PVC, met Standaardmaten van 183 x 60 x 0,6 cm

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - PVC
Gewicht - 1,6kg
Afmetingen - 183 x 60 cm
Dikte - 6 mm
Tara productnummer - 940BA

TOELICHTING
De Ganges yogamatten staan, net als de Asana-matten, bekend als 'sticky' yogamatten; ze zijn van PVC gemaakt en hebben een lichte noppenstructuur waarop je niet snel wegglijdt. De Asana wordt ook wel onze beginnersmat genoemd, omdat hij prima voldoet voor thuisgebruik maar niet altijd voor intenser (studio)gebruik. De Ganges lijkt op de Asana, maar is iets dikker waardoor hij iets meer grip en demping biedt. Hij is ook iets geschikte voor studiogebruik dan de Asana.

Als de mat een beetje vochtig wordt, bijvoorbeeld door transpiratie, kan de mat hier een stuk gladder van worden omdat hij het vocht niet opneemt. Dit vormt dan een laagje op de mat, waarop je kan uitglijden.

De mat kan voorzichtig in de wasmachine op 30°C, maar kan beter niet gecentrifugeerd worden en mag niet in de droger. Je kan hem ook af en toe afnemen met een vochtige doek.