Previous
Next

Oorring met Bedeltje van Tijgeroog (B8)

€ 12,50
Inclusief belasting

'Voel je moedig als een Tijger'

Op voorraad
Referentie 298328814959 Categorie Oorringen

Omschrijving

Wat een prachtige glans! Daar staat de Tijgeroog ook bekend om: Dit is geen saai bruin steentje, maar hij zit boordevol glanzende gouden streepjes. Qua werking is de Tijgeroog ook nog eens prachtig: Moed, daadkracht, concentratie en een goede boost bij het behalen van je doelen. Een mooi steentje voor mensen die bijvoorbeeld een belangrijk examen moeten maken of een project willen afmaken.

WAT IS HET?
Een oorring met een Bedeltje van Tijgeroog. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - tijgeroog 
Lengte inclusief oogje - 12mm
Breedte - 1,2mm
Tara productnummer - 1920te

TOELICHTING
Deze oorbellen zijn van echt zilver, dus je kan ze altijd oppoetsen als ze wat donkerder begint te worden. Dan glanzen ze binnen no-time weer alsof ze gloednieuw zijn! 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.