Previous
Next

Aroma diffuser Zoë

€ 49,99
Inclusief belasting

'Een Fijne Geur bepaald de Sfeer in Huis"

Op voorraad
Referentie 8718104409910 Categorie Olieverdampers en diffusers

Omschrijving

De Zoë heeft een mooie houtlook en inkervingen aan de zijkanten zodat het licht er mooi doorheen schijnt.

WAT IS HET?
Een aroma diffuser van kunststof met houtlook.


PRODUCTKENMERKEN:
Materiaal - kunststof houtlook
Afmetingen - 10,5 cm B x 16,1 cm H
Watercapaciteit - 130 ml 
Looptijd - 4 tot 6 uur   
Stomen - continu of geen stoom
Kleur - Bij het aanzetten gaan de kleuren direct overlopen deze kun je vastzetten op 1 kleur.
Adapter - 24 V - 0,37 V - 12 watt

TOELICHTING:
De Ultransmit Aroma Diffuser Zoe is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser is hierdoor uitstekend geschikt om in huis, kantoor-, salon- en praktijkruimte te gebruiken.  De kleuren van de verlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar kan ook op één kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden.  

U kunt de geurolie van ons merk Boles d' olor gebruiken voor onze diffusers. 

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 300 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan.

Onderhoud: Maak het waterreservoir, na elk gebruik, schoon (bij gebruik van geurolie),met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter op de bodem beschadigen. Wij verzoeken u om 1 x in de paar weken het apparaat schoon te maken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en zet de diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen. De kap kunt u met een zachte doek en zeep afnemen.

Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van Citrusolie (zoals Citroen) kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het apparaat. Gebruik maximaal 3-5 druppels per keer en wissel regelmatig af met een NIET citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.