Previous
Next

Aroma Diffuser - Bamboo

€ 64,99
Inclusief belasting

"De uitstraling van bamboe"


Op voorraad
Referentie 8718104406490 Categorie Olieverdampers en diffusers

Omschrijving

Het ontwerp van O'ME is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboo. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik. 

WAT IS HET?
 Een aroma diffuser van bamboo

PRODUCTKENMERKEN:
Materiaal - kunststof en bamboo
Afmetingen - 9,1 cm B x 15,7 cm H 
Watercapaciteit - 100 ml
Looptijd - 4-6 uur
Stooml - interval
Kleur - zacht wit Led verlichting met dubbele intensiteit instelling.
Adapter - 24 V - 0.5V 12 watt

TOELICHTING:
De O’ME Bamboo Aroma Diffuser heeft meer dan 30 verschillende procedures ondergaan om het bamboo te bewerken. Dit is onder andere; inweken, stomen, bleken, drogen en verkolen van het bamboo. 
De Aroma Diffuser Bamboo is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 110 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan. 

Onderhoud: Maak het waterreservoir, na elk gebruik, schoon (bij gebruik van geurolie),met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter op de bodem beschadigen. Wij verzoeken u om 1 x in de paar weken het apparaat schoon te maken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en zet de diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen. De kap kunt u met een zachte doek en zeep afnemen.

Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van Citrusolie (zoals Citroen) kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het apparaat. Gebruik maximaal 3-5 druppels per keer en wissel regelmatig af met een NIET citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.