Previous
Next

Aroma diffuser Eve

€ 64,99
Inclusief belasting

"Een fijne geur bepaald de sfeer in huis"


Op voorraad
Referentie 8718104408944 Categorie Olieverdampers en diffusers

Omschrijving

Met de Aroma diffuser Eve breng je op een simpele manier een lekkere geur in huis en draag je bij aan een fijne sfeer in je huis, kantoor of praktijk.

WAT IS HET?
Een aroma diffuser van kunststof met houtlook.

PRODUCTKENMERKEN:
Materiaal - kunststof houtlook
Afmetingen - 12,8 cm B x 22,8 cm H
Watercapaciteit - 300 ml 
Looptijd - tot 26 uur (hangt van de stoomafgifte) 
Stomen - 1,3 uur stomen en 6 uur stomen
Kleur - Led verlichting overlopend naar andere kleuren of vast te zetten op 1 kleur.
Adapter - 24 V - 0,5 V - 12 watt

TOELICHTING:
De Ultransmit Aroma Diffuser Eve is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën. Het water in de Aroma Diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor een koude verneveling ontstaat. De Aroma Diffuser heeft een fraaie verlichting. De kleuren van de verlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar kan ook op één kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden.  

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 300 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d' olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan.

Onderhoud: Maak het waterreservoir, na elk gebruik, schoon (bij gebruik van geurolie),met een stukje keukenpapier, hierdoor haalt u de restanten van de geurolie weg. Gebruik geen schuursponsje of afwasborstel en zeep. U kunt hiermee de filter op de bodem beschadigen. Wij verzoeken u om 1 x in de paar weken het apparaat schoon te maken met een klein beetje schoonmaak azijn. Voeg een klein beetje azijn toe aan het water en zet de diffuser aan en laat het zoals gebruikelijk leegstomen. Dit kunt u ook doen als u over wilt stappen op een andere geurolie, zodat de geuren niet door elkaar komen. De kap kunt u met een zachte doek en zeep afnemen.

Belangrijk: Bij veelvuldig gebruik van Citrusolie (zoals Citroen) kan de diffuser verkleuren of een bijtend effect geven aan het apparaat. Gebruik maximaal 3-5 druppels per keer en wissel regelmatig af met een NIET citrus geur. Zo kunt u langer van uw apparaat genieten. 

Beveiliging: Het apparaat slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.